fbpx

Ce este un Landing Page și cum te poate ajuta să obții mai multe lead-uri?

 

Din moment ce blogurile și rețelele de socializare au ajuns în prim planul marketingului online, un business trebuie să țină cont de unele principii pentru generarea lead-urilor. Unul dintre aceste principii ar fi folosirea landing page-urilor.

 

Ce este mai exact un landing page?

 

Un landing page este o pagină în website-ul tău sau chiar un website diferit de site-ul tău. Acesta conține o serie de informații care sunt suficient de captivante și convingătoare încât să determine vizitatorii website-ului să completeze un formular de contact sau să selecteze un call-to-action, ajungând în cele din urmă la vizualizarea produselor sau la generarea unui lead.

 

Unde ar trebui puse link-urile care redirecționează un utilizator spre landing page-ul tău?

 

Poți să plasezi link-urile către landing page oriunde. Multe business-uri aleg să pună aceste link-uri pe paginile lor de pe rețelele de socializare, bloguri, site-uri principale, sau pe un site afiliat ca și parte a unui program de distribuire a link-urilor. Butoanele de call-to-action trebuie să fie în conformitate cu conținutul care se află pe landing page-urile voastre. Acestea trebuie de asemenea adaptate din punct de vedere al design-ului pentru a genera interes imediat.

 

Ce fel de conținut ar trebui să fie pe un landing page?

 

Aceste pagini trebuie să se concentreze pe un produs particular, un brand, un seviciu sau o idee. Comunicarea trebuie să se facă printr-un titlu clar și concis. Textul și imaginile conținute pe landing page-uri trebuie să susțină ideea centrală a paginii fără a se îndepărta de subiect. Acest lucru ar putea să transforme vizitatorul într-un lead.

 

Call-to-action-ul de pe landing page trebuie să fie vizibil și să nu existe semne de întrebare despre acțiunea pe care dorești ca vizitatorul să o facă. În timp ce sentimentul de urgență poate să fie eficient, o mai bună metodă de a crea call-to-action-uri este prin apelarea la emoțiile, dorințele și nevoile vizitatorilor website-ului. Tu poți oferi ceva care le-ar îmbunătăți modul de viață. Asigură-te că le spui ce este, de ce au nevoie de el și ce pot face pentru a-l obține.

 

Cel mai important ingredient pentru un landing page optimizat este formularul de contact. Formularul este cheia colectării informațiilor esențiale de contact. Acesta ar trebui să fie suficient de complex încât să obții toate informațiile de bază despre lead-ul respectiv, dar în același timp ar trebui să fie suficient de scurt încât timpul de completare a formularului să nu creeze bariere noi pentru vizitator.

 

De ce landing page-urile sunt importante în marketingul online și în generarea de leaduri?

 

Un landing page este o componentă crucială a marketingului online deoarece acesta este, practic, prezentarea întregii campanii de promovare într-o pagină de informație. Utilizatorii preferă să nu fie nevoiți să sară din pagină în pagină, pline de conținut și imagini, pentru a găsi informații relevante. Oamenii își pierd interesul foarte repede când nu găsesc în timp util ceea ce doresc. Un landing page bine conturat atrage imediat atenția vizitatorului și îl motivează să aleagă serviciul sau produsul pe care tu îl oferi.

 

Un landing page se concentrează mai puțin pe puterea de convingere și mai mult pe a structura o relație de legătură folosind metode cum ar fi eBook-uri, tutoriale, ghiduri ce pot fi downloadate, newsletter-uri și alte acțiuni. Ideea e că fiecare ofertă ar trebui să vă aducă un avantaj nou și interesant. Prin aceasta puteți personaliza o experiență și puteți extinde oferte suplimentare în viitor.

 

Dacă vrei să afli cum te-ar ajuta pe tine, în afacerea pe care o deți, un landing page, întreabă-ne. Fii sigur că beneficiile pe care ți le poate aduce sunt nenumărate. Dă un click aici, lasă-ne un mesaj și hai să discutăm mai multe.

Dacă vrei să fii mereu la curent cu ultimele informații utile pe care le postăm, te invităm să te abonezi la Newsletter-ul nostru pe care îl găsești chiar aici. Promitem că îți vom trimite doar conținut de calitate.

Facebook Ads: 5 lucruri pe care le poți face imediat pentru a avea reclame mai eficiente.

  • vei salva bani și timp
  • vei știi cum să testezi eficient reclamele
  • vei știi cum să îți optimizezi reclamele
  • Apasă pe butonul de mai jos și vei primi gratuit ebook-ul pe Messenger!


Related Post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *