fbpx

Salut, Sergiu din nou aici. Azi am să îți prezint câțiva factori importanți pe care trebuie să îi iei în considerare atunci când decizi să îți promovezi compania online. Ținând cont de aceste sfaturi, șansele de a avea campanii profitabile cresc considerabil, iar ignorând aceste sfaturi riști să irosești bani pe campanii ineficiente. Hai să vedem despre ce este vorba.

1. Brandul tău transmite încredere?

Nu puține sunt companiile care nu au identitate sau au o identitate ștearsă: logo învechit, inestetic, cu prea multe detalii, fără linii clare de identitate. Compania ta cum stă din acest punct de vedere? Are un logo și un brand bine definite? Este prezent logoul pe toate materialele de marketing ale companiei tale? Dacă răspunsul la aceste întrebări este nu, ai putea începe cu asta. Bogdan a vorbit într-un articol despre importanța unui brand, așa că nu o să o mai fac și eu. Îți spun doar atât: identitatea companiei tale ar trebui să câștige încrederea potențialilor tăi clienți de la prima interacțiune.

2. Cum arată pagina ta de Facebook și postările de pe aceasta?

Asigură-te că imaginile pe care le-ai încărcat pe pagina companiei tale de Facebook sunt de o calitate foarte bună și că textele transmit exact ceea ce vrei să spui. Fii atent și la greșelile de scriere, tuturor ne mai scapă câte o literă când scriem în grabă dar nu ai vrea ca textul tău să fie plin de astfel de greșeli.

De asemenea, un alt lucru foarte important este ceea ce postezi. Postezi lucruri interesante? Cât timp îți petreci pentru a face postările? Cu cât conținutul tău este mai de calitate, cu atât șansele cresc ca acesta să devină viral și cu atât mai multe șanse ca potențialii tăi clienți să aibă încredere în tine.

3. Site-ul web îți e un ajutor de nădejde sau un inamic?

Un site web poate atrage clienți noi pentru compania ta sau poate să “sperie” potențialii tăi clienți, făcându-i să plece. Despre cum să îți îmbunătățești rata de conversie pe site vom discuta în articolele viitoare, dar până atunci, să discutăm puțin despre aspectul și conținutul site-ului.

Site-ul tău ar trebui să arate modern și să se adapteze pentru toate dispozitivele, iar conținutul trebuie să fie bine structurat. Toate acestea sunt necesare pentru a câștiga încrederea potențialilor clienți.

E important să te asiguri că firma ta transmite încredere prin toate canalele înainte de a începe să te promovezi, și îți spun și de ce. După ce lansezi primele reclame, s-ar putea ca rezultatele să nu fie chiar cele dorite, iar pentru a îmbunătăți rezultatele trebuie să găsești problema. Dacă arăți profesional în mediul online, poți știi că nu asta este problema și că singurul lucru pe care trebuie să te focusezi sunt reclamele, pe care trebuie să le aduci la o calitate cât mai ridicată. Dacă nu ești sigur că pagina ta de Facebook și site-ul tău convertesc la capacitatea maximă, s-ar putea să găsești niște reclame foarte bune care totuși să nu îți aducă rezultatele dorite din această cauză și să renunți.

Dacă ai nevoie de o părere din exterior, lasă un comentariu aici și noi îți vom oferi, gratuit, sfaturi pentru a crește credibilitatea companiei tale în mediul online. Numai bine!

Facebook Ads: 5 lucruri pe care le poți face imediat pentru a avea reclame mai eficiente.

    • vei salva bani și timp
    • vei știi cum să testezi eficient reclamele
    • vei știi cum să îți optimizezi reclamele

Apasă pe butonul de mai jos și vei primi gratuit ebook-ul pe Messenger!


Related Post

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *